Termeni si Conditii

Oameni, locuri și comori este un proiect al Muzeului Național de Istorie a Romaniei (denumit în continuare "MNIR"). Folosirea fotografiilor cât și a informațiilor presupune acceptarea în totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos. Termenii si conditiile pot fi schimbate în orice moment de către MNIR, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment.

Accesând şi navigând pe site-ul www.oamenisicomori.ro care găzduieste proiectul Oameni, locuri și comori, utilizatorii acceptă, de facto, termenii de utilizare descrişi în continuare:

- reproducerea materialelor din cadrul www.oamenisicomori.ro este autorizată, cu menționarea sursei, în scopuri stiințifice și informative și în limitele prevăzute de legislația drepturilor de autor și a drepturilor conexe în vigoare. În cazul în care este nevoie de obtinerea unui acord prealabil în vederea reproducerii materialelor de pe site, obligaţia de a obține acest acord anulează autorizatia mai sus mentionată. Reproducerea materialelor în scop comercial se va face doar cu acordul prealabil al MNIR.